Sdružení Tejnka založila v roce 2000 skupina sousedů z pražského Břevnova. Jeho posláním je udržet jedinečný ráz této "vesnice ve městě" a přispívat k jejímu zvelebení.

S tímto sloganem se mohou Břevnováci setkávat již několik let. Ve slavném sále na Bělohorské se zabydlela taneční škola Astra Praha, která pořádá řadu zajímavých akcí pro všechny věkové kategorie. A nejedná se pouze o výuku tance. Posuďte sami:

Čtvrtek 5. října od 19 hodin - Své srdce tobě dám - koncert slavných operních, operetních a muzikálových árií, písní a duet

Pátek 6. října od 19.hod - Břevnovský ples - skvělá kapela Atmosphere Show Band + vystoupení soutěžních tanečních párů

Čtvrtek 12. října od 14 hodin - Taneční odpoledne pro seniory (vstupné 50 Kč) - výuka tanců, vystoupení dětských párů

Pátek 13.řijna od 18.hod - Společenský a taneční večer v rytmu 20. a 30. let - lekce tanců, módní přehlídka, taneční vystoupení a mimo jiné příjemný večer v duchu jazzu a swingu.

Čtvrtek 16 listopadu od 14 hodin - Taneční odpoledne pro seniory (vstupné 50 Kč) - výuka tanců, vystoupení dětských párů.

Další program a nabídku tanečních kurzů najdete na webu Astra Praha.

DSC 4284

Další informace z Tejnky a okolí

Informace o činnosti sdružení a místních akcích najdete v kronice. O místech, která byste neměli minout, si přečtěte v oddělení pro výletníky, historii Břevnova najdete v sekci Z minulých časů. O chystaných stavebních a jiných projektech v Břevnově píšeme v sekci Břevnovské kauzy. Na fotografie z minulosti i současnosti se podívejte ve fotogalerii, najdete nás také na Instagramu. Fotky z toulek Břevnovem najdete také na stránkách Potulného Břevnovana. Starší články a informace najdete zde. Chcete-li mít aktuální zprávy, přidejte se k nám na Facebooku. Víte-li o zajímavé břevnovské události, kterou byste chtěli prostřednictvím našeho webu propagovat, napište nám na tejnka@tejnka.cz

Zásady zpracování osobních údajů ve Sdružení Tejnka

Sdružení Tejnka

         Napište nám

@