Sdružení Tejnka založila v roce 2000 skupina sousedů z pražského Břevnova. Jeho posláním je udržet jedinečný ráz této "vesnice ve městě" a přispívat k jejímu zvelebení.

PŘEDNÁŠKY V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ BŘEVNOV. Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví připravilo pro břevnovskou pobočku městské knihovny cyklus přednášek na podporu psychohygieny. Termíny: 24. května a 27. září. Vstup volný. Podrobnosti o přednáškách v plakátu níže.

POPMUSEUM v Kaštanu nabízí až do 2. června výstavu, mapující historii (nejen) heavymetalových fanouškovských časopisů. 

V Galerii KUZEBAUCH v Říčanově ulici je do 28. května k vidění VÝSTAVA skláře Martina Janeckého Exprese. Specializací Martina Janeckého je sklářská sochařina a v USA vyučuje na vybraných školách jako jsou Corning Museum of Glass, Penland School of Crafts, Tacoma Museum of Glass, Public Glass and Pilchuck Glass School. Vstup je volný. Návštěvu výstavy můžete spojit s ochutnávkou menu v přilehlém bistru.

plakat knihovna

čarodky u klášterapivní máj

Další informace z Tejnky a okolí

Informace o činnosti sdružení a místních akcích najdete v kronice. O místech, která byste neměli minout, si přečtěte v oddělení pro výletníky, historii Břevnova najdete v sekci Z minulých časů. O chystaných stavebních a jiných projektech v Břevnově píšeme v sekci Břevnovské kauzy. Na fotografie z minulosti i současnosti se podívejte ve fotogalerii, najdete nás také na Instagramu. Fotky z toulek Břevnovem najdete také na stránkách Potulného Břevnovana. Starší články a informace najdete zde. Chcete-li mít aktuální zprávy, přidejte se k nám na Facebooku. Víte-li o zajímavé břevnovské události, kterou byste chtěli prostřednictvím našeho webu propagovat, napište nám na tejnka@tejnka.cz

Zásady zpracování osobních údajů ve Sdružení Tejnka

Sdružení Tejnka

         Napište nám

@