Sdružení Tejnka založila v roce 2000 skupina sousedů z pražského Břevnova. Jeho posláním je udržet jedinečný ráz této "vesnice ve městě" a přispívat k jejímu zvelebení.

Advent a Vánoce se blíží, přehled akcí, na které můžete zajít, se ale po novém vládním opatření povážlivě ztenčil. Ověřte si pro jistotu, zda se ak

KONÁNÍ NEJISTÉ sobota 27. listopadu v 17 hodin - rozsvícení vánočního stromu u Kaštanu.  Občerstvení od 16 hodin, malý dárek od Spolku břevnovských živnostníků pro všechny děti,  koledy a přivítání Adventu starostou MČ Praha 6, arciopatem Břevnovského kláštera a předsedou spolku živnostníků. O historii vánočního stromu v Břevnově vypráví Jaroslav Duffek ze Spolku břevnovských živnostníků.

neděle 5. prosince  od 15 do 17 hodin - Mikulášská nadílka a divadelní představení v kulturním domě Bílá Hora. Divadelní spolek MIM slibuje čertovsky andělskou taškařici. Po pohádce děti společně přivolají Mikuláše, který se svými pomocníky čertem a andělem rozdá nadílku. Podrobnosti a vstupenky na webu kulturního domu.

od soboty 25. 12. - 1. 1. - Jesličky v Břevnovském klášteře. Otevřeno je 25. 12. – 28.. 12:  10.00 – 12.00, 13.00 – 17.00, na Silvestra 13 - 16 hodin a na Nový rok 10 - 12 a 13 - 17 hodin.

tejnka snih

 

 

 

Další informace z Tejnky a okolí

Informace o činnosti sdružení a místních akcích najdete v kronice. O místech, která byste neměli minout, si přečtěte v oddělení pro výletníky, historii Břevnova najdete v sekci Z minulých časů. O chystaných stavebních a jiných projektech v Břevnově píšeme v sekci Břevnovské kauzy. Na fotografie z minulosti i současnosti se podívejte ve fotogalerii, najdete nás také na Instagramu. Fotky z toulek Břevnovem najdete také na stránkách Potulného Břevnovana. Starší články a informace najdete zde. Chcete-li mít aktuální zprávy, přidejte se k nám na Facebooku. Víte-li o zajímavé břevnovské události, kterou byste chtěli prostřednictvím našeho webu propagovat, napište nám na tejnka@tejnka.cz

Zásady zpracování osobních údajů ve Sdružení Tejnka

Sdružení Tejnka

         Napište nám

@